NU renunța la TINESUNTEM aici pentru TINE
Specializările noastre în Psihologie
Psihologie clinică
Evaluare psihologică cu referire la factorii psihologici implicați/relevanți pentru sănătate și boală, la copii și adulți, cu relevanță pentru individ, cuplu, familie, grup/organizație (spre exemplu - identificarea factorilor psihologici implicaţi în sănătate, dezvoltare şi tulburare/boală mintală, handicap/dizabilităţi, evaluarea psihologică clinică a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale (CES), sarcină sau adopţie, plasament, adicţii, intervenţii paliative, mediul instituţional sau penitenciar, justiţie (asistenţă psihologică la audierea participanţilor în procesul judiciar, asistenţă psihologică pentru recuperare şi reintegrare socială), etc.)
Programează-tePsihoterapie
Evaluarea psihologică și conceptualizarea clinică a cazurilor din perspectiva modelelor clinice generale și a formei de psihoterapie practicate: Intervenţie psihologică specifică unei metode psihoterapeutice - psihoterapie – intervenţia psihologică prin care se modifică mecanismele psihologice implicate în sănătate, dezvoltare şi tulburare/boală mintală, autocunoaştere şi dezvoltare personală, controlul factorilor psihologici implicaţi în sănătate şi boală, prevenirea patologiei.
Programează-tePsihologie judiciară
Expertiza psihologică este o evaluare psihologică cu caracter investigativ a persoanelor angrenate în demersul judiciar, la solicitarea organului judiciar (instanța de judecată, parchet, organele de poliție sau alte instituții specializate) sau a părților (cabinet de avocatură sau persoane fizice), în vederea utilizării ca probă pentru soluționarea cauzelor judiciare.
Programează-tePsihologia muncii
a. Evaluare psihologică și diagnoză la nivel de post, individual și de grup: • evaluarea contextului muncii - realizează analiza psihologica a muncii și elaborează fise de post, in funcţie de caracteristicile contextului organizational, • evaluarea indivizilor - realizeaza psihodiagnostic individual în vederea angajării, autorizării/menţinerii în funcţie sau la solicitarea instituţiilor abilitate, conform legislației în vigoare, • evaluarea grupurilor – să realizeze evaluarea psihologică a grupurilor adică (a) diagnoza percepţiilor şi construcţiilor mentale tipice pentru membrii unui grup şi la (b) diagnoza diferenţelor intergrupale, • evaluarea sistemelor - capacitatea psihologului de a evalua sisteme, procese, proceduri, politici (cum ar fi sistemul de selecţie dintr-o organizaţie), • acordarea feedbackului - oferă feedback oral unei persoane/grup examinate in urma evaluării psihologice.
Programează-teConsiliere și orientare vocațională
Consiliere pentru identificarea profilului vocațional, a zonelor în care ai potențial de performanță profesională și a tipurilor de activități profesionale care îți valorizează abilitățile înnăscute.
Programează-teMediere pe piața muncii
Medierea muncii este activitatea prin care se va realiza punerea in legatura a angajatorilor cu persoanele in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii de raporturi de munca.- Informatii privind locurile de munca vacante si conditiile de ocupare a acestora prin publicarea, afisarea, organizarea de burse ale locurilor de munca. Preselectia candidatilor corespunzator cerintelor locurilor de munca oferite si in concordanta cu pregatirea, aptitudinile, experienta si cu interesele acestora.
Programează-tePsihoterapie asistată de animale
Terapia asistată de animale este un tip de terapie care implică interacțiuni între pacienți și animale pentru a promova schimbări fizice, emoționale și sociale.
Programează-tePsihoterapie pentru adulți
Terapia pentru adulți este un tip de psihoterapie care este concepută pentru a ajuta adulții să depășească provocările din viața lor. Acest tip de terapie poate aborda o gamă largă de probleme, inclusiv, dar fără a se limita la: anxietate, depresie, dificultăți în relație, durere și gestionarea stresului. Terapia pentru adulți poate fi efectuată în cadru individual, de grup sau familial.
Programează-tePsihoterapie pentru adolescenți și copii
În psihoterapie, vei vorbi cu un terapeut despre orice ai în minte. Împreună, vă veți explora gândurile și sentimentele și veți lucra pentru a le înțelege mai bine. Veți învăța, de asemenea, noi abilități pentru a face față situațiilor dificile și a vă gestiona emoțiile. Psihoterapia poate fi un loc sigur pentru a vorbi despre orice se întâmplă în viața ta și te poate ajuta să te simți mai bine.
Programează-tePsihoterapie pentru cupluri
Psihoterapia de cuplu este un tip de psihoterapie care ajută cuplurile să înțeleagă și să își îmbunătățească relațiile. Psihoterapia de cuplu poate ajuta la rezolvarea conflictelor, la dezvoltarea abilităților de comunicare și la creșterea intimității.
Programează-tePsihoterapia traumei-doliului
Psihoterapia durerii este o formă de psihoterapie care ajută oamenii să facă față decesului unei persoane dragi. De asemenea, poate ajuta oamenii să facă față altor pierderi majore, cum ar fi pierderea unui loc de muncă sau sfârșitul unei relații. Psihoterapia traumei poate ajuta oamenii să înțeleagă și să treacă peste durerea lor, astfel încât să își poată continua viața.
Programează-teServiciile de Psihologie
Serviciile de specialitate în Psihologie se pot desfăsura: Online, la domiciliul solicitantului sau la sediul Teach hub.
Rezervă-ți o consultație
Primul pas este sa ne contactacți prin intermediul paginii noastre .
Familiarizează-te cu procesul
Un specialist va lua legatura tine. Vom programa prima sedință.
Participă la prima întalnire
Împreună cu un specialist, dezvoltați planul de intervenție psihologică.
Poveștile lor
Citiți câteva dintre poveștile pacienților noștri.
Voi începe povestea mea brusc, nici cu începutul, nici cu deznodământul … și aceasta pentru că nu le cunosc. Nu-mi amintesc nimic din acea perioad? în care ne form?m într-un “înveli? protector” pe care abia mai târziu, în jurul vârstei de un an îl rostin clar “mama”, sau după caz ceva mai devreme. La fel, nu pot spune prea multe despre “cum?”, “când?” și “de ce?” se ca încheia această călătorie frumoasă - “viața”.
Deznodământul Îl vom afla abia atunci când această viață trupească se va finaliza, pentru a da curs veșniciei sufletului. Povestea mea începe “azi”, în fiecare zi ne trăim povestea și eu cred același lucru despre mine. Adăugăm filă după filă, zi de zi, dar la final povestea va rămâne nefinalizată întrucât sfârșitul este un nou început. Probabil voi fi etichetată “pesimist?” însă consider că sunt mulțumită cu “povestea mea”.
M-am născut într-o familie obișnuită fiind înconjurată de dragostea părinților, dar și a celor doi frați. Sunt împlinită în plan familial și îmi doresc să fiu sănătoasă, să mă pot bucura în continuare de tot ce ma înconjoară. Purtarea de grijă a lui Dumnezeu mi-a oferit o viață, o familie (părinții, frații, rudele, prietenii și prietenii prietenilor și ceilalți semeni), o a doua familie în doi (eu și soțul - noi) și apoi în trei (copilul - împlinirea iubirii din familie) și apoi … povestea va continua “mâine” …Voi trece peste viața mea viitoare, netrăind-o și neștiind încă nimic despre ea.
Planurile de viitor vor fi sau nu realizabile în măsura în care le voi putea realiza din pronia lui Dumnezeu. Viitorul este scris acolo “Sus”, undeva și sper și ma rog să-l pot realiza. Întrucât Dumnezeu este iubire și mi-a dat viață din “iubire” - “viața” este ea însăși “totul” - voi încerca să întorc “iubirea” cu “iubire”. Acestea sunt câteva dintre lucruri le care le pot spune cu certitudine despre viața mea.Mă bucur de viață, mă bucur de iubire, încerc să ofer iubire pentru a obține la final și după această viață trupească tot iubire.
Vrei sa vorbești cu cineva?
Dacă ai nevoie să vorbești cu cineva, suntem aici pentru tine. Programează o întâlnire cu unul dintre psihologii noștri autorizați.